shopbeter.nl

Online shoppen was nog nooit zo voordelig

Dit wordt je beste aankoop ooit

Soms doe je aankopen waar je later spijt van hebt. Miskopen noemen we dat. Maar laatst heb ik een aankoop gedaan waar ik zó blij me was dat ik dit wel met jullie moet delen. En nog steeds, kan mijn geluk niet op als ik mijn aankoop zie. Het was dus de moeite en het geld dubbel en dwars waard. Ik zal jullie vertellen waar het om gaat…

De belangrijkste kamer van het huis

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind denk ik de badkamer toch echt wel de belangrijkste kamer van het huis. Misschien samen met de keuken, want gezelligheid en dineren staan ook wel hoog in mijn lijstje. Maar de badkamer daar kom je elke ochtend en elke avond. Niet zo gek dus dat veel mensen een mooie en goed werkende badkamer erg belangrijk vinden.

heerlijk douchen

Het belangrijkste in mijn badkamer vind ik, zeker nu in de winter, toch wel mijn douche. Mijn douche moet kunnen zorgen dat na een eind fietsen in de kou er weer leven in mijn tenen komt. Hij moet lekker heet kunnen, zo heet dat ik er roze wangen van krijg. En daarnaast moet de waterdruk natuurlijk ook goed zijn, maar soms kan je hier niet veel aan verbeteren. Gelukkig is mijn waterdruk prima en heb ik dus geen slap straaltje water dat op mijn hoofd neerkomt.

Stortdouche

De laatste verbetering die ik heb gedaan aan mijn douche, is een stortdouche kopen ipv een normale douchekop. En wauw, wat is dat heerlijk zeg! Ik vond het vroeger altijd een beetje overbodige luxe als bijvoorbeeld bij hotelkamers stond ‘met stortdouche’. Een douche is toch gewoon een douche, dacht ik. Maar ik kan niet uitleggen hoe lekker een stortdouche is en ik raad jullie ook allemaal aan om er eentje aan te schaffen. Het kost even wat geld, tijd en moeite maar dan heb je ook wat!

Online bestellen

Wat ik van tevoren niet wist is dat een stortdouche zelfs online te bestellen is. Ik ben zelf naar de winkel gegaan om er eentje aan te schaffen, maar eerlijk gezegd vond ik dit heel tijdrovend. In de tijd die ik nodig had om een medewerker te zoeken en naar alle informatie te luisteren, had ik namelijk al 10 keer kunnen opzoeken welke stortdouche het beste was voor mij. En het voordeel van het internet is dat je het ook nog eens kan teruglezen. Dus een extra tip; bestel vooral online als je besluit een stortdouche te nemen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 shopbeter.nl

Thema door Anders Norén